Orhan Gencebay - Sevmenin Zamanı Yok (Klip)


Orhan Gencebay - Sevmenin Zamanı Yok (Klip) 

Beni Böyle Sev - Orhan Gencebay - Sevmenin Zamanı Yok klibi. İyi seyirler.


0 yorum:

Beni Böyle Sev - 16. Bölüm Tek Parça izle [HD]


Beni Böyle Sev dizisi 16. bölümü HD kalite ile izle. Teşekkürler. İyi seyirler.



Beni Böyle Sev 16. Bölüm Tek Parça izle, Beni Böyle Sev 16. Bölüm izle, Beni Böyle Sev 16. Bölüm full izle , Beni Böyle Sev 16. Bölüm Full HD izle, tek parça, full izle, izlesene.

0 yorum:

Beni Böyle Sev - 16. Bölüm (Fragman)


Beni Böyle Sev 16. Bölüm Fragmanı.




Beni Böyle Sev - 16.Bölüm Özeti :

Ömer’in sürprizi Ayşem’i çok mutlu etmiştir; artık kendilerine ait bir evleri vardır. Hayalleri, umutları bir ölçüde gerçek olmuştur işte... Fakat Ayşem, Ömer ve Safiye’nin sırrını öğrendiğinde adeta şok olur. Safiye’yi bu sırrı bir an önce Nail’e söylemesi için zorlar. Tam da Ayşem’in askerdeki kuzeni Furkan’ın dönüşü için hazırlıklar yapılırken Hülya ile Nadide’nin sürpriz ziyareti, giderek büyüyecek bir yangının fitilini ateşler. Semih’in Reyhan’a olan ilgisi Nezih’i rahatsız etmekte, zaman zaman da zor durumda bırakmaktadır. Reyhan ise Nezih’e ders vermek için Fahriye ile birlikte plan yapar. Kuzeni Furkan, Ayşem’in yakın çevresinde gördüğü Seda’dan etkilenmiştir. Bir şekilde ona yakın olmaya çalışırken Seda ,Taner’in giderek artan ilgisinden son derece tedirgindir. Ömer ise adım adım kendisine doğru yönelen tehlikeden habersizdir. Nail, yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra tüm umutlarını açacağı köfteci dükkanına bağlamıştır. Ancak Reha’nın sahneye çıkmasıyla kendini yeniden bir büyük çatışmanın ortasında bulur. Dükkanda da Reha’nın da hakkı olduğunu öğrendiğinde Nail, artık gemileri yakar.

0 yorum:

Orhan Gencebay - Al Senin Olsun (Klip)


Orhan Gencebay - Al Senin Olsun (Klip) 

Beni Böyle Sev - Orhan Gencebay - Al Senin Olsun klibi. İyi seyirler.


0 yorum:

Beni Böyle Sev - 15. Bölüm Tek Parça izle [HD]


Beni Böyle Sev dizisi 15. bölümü HD kalite ile izle. İyi seyirler.



Beni Böyle Sev 15. Bölüm Tek Parça izle, Beni Böyle Sev 15. Bölüm izle, Beni Böyle Sev 15. Bölüm full izle , Beni Böyle Sev 15. Bölüm Full HD izle, tek parça, full izle, izlesene.

0 yorum:

Fikret Kızılok - Yeter ki (Klip)


Fikret Kızılok - Yeter ki (Klip) 

Beni Böyle Sev - Fikret Kızılok - Yeter ki klibi. İyi seyirler.


0 yorum:

12. Bölüm - Beni Böyle Sev Klibi


12. Bölüm - Beni Böyle Sev Klibi 

Beni Böyle Sev - Orhan Gencebay - Beni Böyle Sev Seveceksen Klibi. İyi seyirler.


0 yorum:

Beni Böyle Sev - 15. Bölüm (Fragman)


Beni Böyle Sev 15. Bölüm Fragmanı.




Beni Böyle Sev - 15.Bölüm Özeti :

Ömer, Safiye’den duyduklarını sorgulamak üzeri telaşla annesine gider. Bu arada Ayşem, Ömer’in neden yengesiyle konuştuğunu öğrenmeye çalışır. Geceleri çalışmaya başlayan, gündüzleri de derslere ve sınavlara giren Ömer, Ayşem’e neredeyse zaman ayıramaz olmuştur. Bu durumdan huzursuzlanmaya başlayan Ayşem, Ömer’in planladıklarını öğrendiğinde tam anlamıyla şaşkına döner. Nail, yaşadığı şoktan sonra açacakları köfteci dükkanına odaklanır. Ancak hâlâ bilmediği gerçekler vardır ve onun için yeni bir şok dalgası adım adım yaklaşmaktadır. Nezih’in kardeşi Semih, bir süre onunla kalmak üzere yanına gelir. Ancak yaşananlardan sonra kardeşiyle kalabileceği bir evi olmayan Nezih, zorda kalır. Haluk’un telkiniyle tekrar Reha’nın evine girerler. Nadide’yle kavga eden Reha, bu sırada aynı eve gelir ve işler karışır. Öte yandan Ömer’in yurtdışında yaşayan halası sürpriz bir şekilde çıkagelir. Evlendiğinden habersiz olduğu yeğeni Ömer’in, nasıl böyle ani bir karar verdiğine çok şaşırmıştır.

0 yorum:

Beni Böyle Sev - 14. Bölüm Tek Parça izle [HD]


Beni Böyle Sev dizisi 14. bölümü HD kalite ile izle. İyi seyirler.



Beni Böyle Sev 14. Bölüm Tek Parça izle, Beni Böyle Sev 14. Bölüm izle, Beni Böyle Sev 14. Bölüm full izle , Beni Böyle Sev 14. Bölüm Full HD izle, tek parça, full izle, izlesene.

0 yorum:

Beni Böyle Sev - 14. Bölüm (Fragman)


Beni Böyle Sev 14. Bölüm Fragmanı.




Beni Böyle Sev - 14.Bölüm Özeti :

Nail, kendinden emin bir şekilde Reha'ya kafa tutarken, nasıl bir duruma düştüğünün farkında değildir. Ömer ise Nezih'in "iyi niyetli" yalanının kurbanı olduğunu düşünüp arkadaşını suçlar. İlyas, her şeyden habersiz ağabeyiyle kuracağı ortaklığın heyecanını yaşamaktadır. Nadide, oğlunun rahat ettirilmesi için verdiği parayı Safiye'den geri alabilmek için onu sıkıştırmaya başlar. Reha ise bütün kozların eline geçtiğini düşünmektedir. Ona göre Ömer'in pes etmesi yakındır. Ayşem ile Ömer'in iyi niyetle söyledikleri küçük bir yalan, bir sarmala dönüşmüş ve birçok kişiyi etkilemiştir. Seda, yalnızlığının sorumlusu olarak gördüğü Nezih ile Ömer'e kızgındır. Okuldaki festivalde tanıdığı gizemli Taner'in peşine takılır. Gittiği yerde onu nelerin beklediğini tahmin bile edemez. Nezih'in bildikleri ev hakkındaki gerçekleri öğrenen Ayşem ile Ömer, tekrar Reyhan ile Fahriye'nin yanına sığınmak zorunda kalırlar. Bir yandan da onlara güvenip Reha'nın karşısında mahcup olan Nail'in gönlünü almanın yollarını ararlar...

0 yorum:

Beni Böyle Sev - 13. Bölüm Tek Parça izle [HD]


Beni Böyle Sev dizisi 13. bölümü HD kalite ile izle. İyi seyirler.



Beni Böyle Sev 13. Bölüm Tek Parça izle, Beni Böyle Sev 13. Bölüm izle, Beni Böyle Sev 13. Bölüm full izle , Beni Böyle Sev 13. Bölüm Full HD izle, tek parça, full izle, izlesene.

0 yorum:

Beni Böyle Sev - 13. Bölüm (Fragman)


Beni Böyle Sev 13. Bölüm Fragmanı.




Beni Böyle Sev - 13.Bölüm Özeti :

Ömer ile Ayşem, Nezih'in bildikleri evde mecburi ikametlerini sürdürmektedirler. Ömer, bir yandan okula devam edip bir yandan da bir an önce para biriktirerek Ayşem'e rahat bir hayat sunabilmenin yolunu aramaktadır. Ayşem'se artık evli bir insan olarak, evini çekip çevirmekle sınavları bir arada idare edebilmenin zorluğunu yaşamaktadır. Tam da bu günlerde İstanbul'a gelmiş olan Nail, Ayşem'lerin bildiği eve ziyarete gidecektir. Ayşem babasına, oturdukları evin kendilerinin olduğunu söylemek zorunda kalır. Seda'nın ablası, zor bir kararın arifesindedir. Buna karşın, sonunda içinde sakladıklarını dile getirebilmiş olan Kerem artık son derece kararlıdır. İlyas, ağabeyinin İstanbul'a gelmesiyle uzun süredir hayalini kurduğu yeni işe adım atacaklarını düşünmektedir. Ancak bu uğurda göze aldıkları epey başını ağrıtacak gibidir. Reyhan, sonunda Nezih'in ilgisini çekmeyi başarır. Nezih, bu deli dolu kızdan hoşlandığını farkeder. Ama bunu dile getirme biçimi Reyhan'ın hiç hoşuna gitmez. Reha, karısıyla giderek bozulan arasını da bahane ederek Nezih'in başına tebelleş olur. Herkesin iyi niyetle söylediği küçük yalanlar giderek büyümekte ve yaklaşan büyük fırtınayı işaret etmektedir.

0 yorum:

Beni Böyle Sev - 12. Bölüm Tek Parça izle [HD]


Beni Böyle Sev dizisi 12. bölümü HD kalite ile izle. İyi seyirler.



Beni Böyle Sev 12. Bölüm Tek Parça izle, Beni Böyle Sev 12. Bölüm izle, Beni Böyle Sev 12. Bölüm full izle , Beni Böyle Sev 12. Bölüm Full HD izle, tek parça, full izle, izlesene.

0 yorum: