Beni Böyle Sev - 2. Tanıtım Fragmanı



0 yorum:

Beni Böyle Sev Oyuncu Kadrosu

Beni Böyle Sev Oyuncu Kadrosu, Oyuncu İsimleri, Dizi Oyuncuları, Oynayanlar



Zeynep Çamcı (d. 11 Aralık 1986, Bodrum, Muğla), Türk sinema oyuncusu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Recep İvedik 3 filmi ile tanınmıştır. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden 2012 yılında ayrıldı.






Alper Saldıran  (d. 16 Eylül 1984), Türk sinema ve tiyatro oyuncusu. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 







Altan Gördüm (d. Adana, 1 Aralık 1958), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
   1978 yılında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne girdi. 1979-1980 sezonunda Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kurslarına katıldı. 1995-1996 sezonuna kadar, AST'de, oyuncu, yönetmen, yönetici ve eğitmen olarak görev yaptı. 1996-2000 yılları arasında özel nedenlerden dolayı, İzmir'de yaşadı. 2000 yılında Devlet Tiyatrosu'ndan aldığı davetle, yetişmiş sanatçı kontenjanından, Ankara Devlet Tiyatrosu kadrosuna katıldı. Ankara Sanat Tiyatrosu'ndaki pek çok oyunda rol aldı. Sesli ve görüntülü olmak üzere televizyon çalışmalarını sürdürmekte. Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Vahide Gördüm'le evli. 1994 doğumlu Alize isminde bir kızları var. Altan Gördüm, Hayat Bilgisi dizisinde Panzer Emin Hoca karakterine, Kavak Yelleri dizisinde Kamil karakterine hayat verdi. Son olarak 2011 yılında yayınlanan Canım Babam dizisinde rol almıştır.




Güven Kıraç (d. 1960) Tiyatro ve sinema oyuncusu.
   Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1960 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Abhaz kökenlidir .1986 yılından beri birçok televizyon dizisi, reklam filmi ve sinema filminde rol aldı. İki yıl devlet tiyatrosu sanatçısı olarak çalıştıktan sonra istifa etti. Adana Devlet Tiyatrosu'nda Ağrı Dağı Efsanesi, İki Kalas Bir Heves ve Sıkıyönetim; Gülriz Sururi Tiyatrosu'nda ise Tiyatrocu, Sokak Kızı İrma, Hamlet ve Tiyatro Stüdyosu'nda Balkon adlı tiyatro oyunlarında oynamıştır. 1995 yılında Garanti Bankası reklamında sınırsız hizmet veren taksici rolü ile ünlendi. 1997 yılında Zeki Demirkubuz'un yönettiği "Masumiyet" adlı filmde Yusuf karakteriyle, ÇASOD, MGD ve İsrail Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini almıştır. 1998'de Erkan Can ile birlikte Gemide adlı filmde rol aldı. Aynı yıl Laleli'de Bir Azize adlı filmde Aziz karakteriyle karşımıza çıktı. 1999 yılında Salkım Hanım'ın Taneleri adlı filmle 19. İstanbul Film Festivali 'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Aynı yıl Evimiz Olacak Mı? ve Hayat Bağları adlı televizyon dizilerinde rol aldı. 2001 yılında Yeditepe İstanbul adlı filmde Berber Remzi karakterini canlandırdı. 2002 yılında Abdülhamit Düşerken, 2003 yılında Fatih Akın'ın yönettiği Duvara Karşı adlı filmlerde yer aldı. 2004'de Yavuz Turgul'un Gönül Yarası, 2005'de Takva,Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, Kebab Connection adlı filmlerde rol aldı. 2006 yılında çekilen Ömer Faruk Sorak'ın "Sınav" adlı filminde ise "Rafet 69" adlı karakteri canlandırdı. Behzat Ç dizisinde Memduh Başgan ve Mor Menekşeler dizisinde Fakir Şükrü rolünü oynamıştır.




Lale Mansur (1956 İstanbul), Türk sinema ve dizi film oyuncusu.
   Sanat yaşamına İstanbul devlet Opera ve Balesi’nde başlayan Mansur, burada baş balerin olarak uzun yıllar görev yaptı. Oyunculuğa 1992 yılında BBC Televizyonu tarafından çekilen ve yazar Yaşar Kemal’in yaşamını konu alan, yönetmenliğini James Runcie’nin üstlendiği belgesel yapım ‘Childhood’ ile başlamış, Los Angeles’da Eric Morris Actors Workshop’ta oyunculuk, İstanbul’da diksiyon eğitimi almıştır.
1992’de ilk uzun metrajlı filmi Atıf Yılmaz’ın yönettiği ‘Düş Gezginleri’ ile Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında Altın Portakal kazanan Mansur, 1993’de Ersin Pertan’ın ‘Tersine Dünya’, Şerif Gören’in ‘Amerikalı’, 1995’de Ömer Kavur’un ‘Buluşma’, ‘Cemile’, 1997’de Atıf Yılmaz’ın ‘Nihavend Mucize’ adlı filmlerinde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ‘Kavak Yelleri’ dizisinin yeni bölümlerinde oyuncu olarak yer almıştır.






Erdem Akakçe, (d. 1 Ocak 1976 Konya) Türk tiyatro ve sinema oyuncusu.
    Ankara Özel Yükseliş Koleji'nden sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Profesyonel sahne yaşamına ilk kez Dostlar Tiyatrosu'nun sergilediği "Yalınayak Sokrates" adlı oyunla başladı. Ertesi sezon Ankara Ekin Tiyatrosu'nda Slawomir Mrozek'in "Polisler" adlı eserinden uyarlanan "Son Mahkum"'da oynadı. Daha sonra yeniden Dostlar Tiyatrosu'na katıldı. Tankred Dorst'un "Oyuncu", Laurent Baffie'nin "Yarışma", Genco Erkal'ın uyarladığı "Yaşasın Savaş" ve Behiç Ak'ın "Fay Hattı" adlı oyunlarda oynadı.
Yarışma'daki rolüyle Avni Dilligil, Yaşasın Savaş'la Ankara Sanat Kurumu, Fay Hattı'yla Afife Jale Ödüllerini kazandı.
Anlat İstanbul adlı sinema filminde, Biz Size Aşık Olduk, Bir İstanbul Masalı ve 29-30 adlı TV dizilerinde oynadı. oynadığı ARA FİLMİ başrolüdür. kendisi tam anlmıyla bir hayvanseverdir...





Bala Atabek (d. 27 Aralık 1985, İstanbul) Türk oyuncu, fotoğrafçı.
   Bala Atabek liseyi Mehmed Bayazıd Lisesi'nde okumuş, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 2005 yılında Bikem Ekberzade'nin ortaya koyduğu 111 Kadın Fotoğrafçı projesinde çalışmış ve kadın sığınakları için üç fotoğraf karesini bağışlamıştır. 2007 yılında KargArt'ta kendi yönettiği oyun olan Dario Fo'nun Kadınları'nı Uluslararası Af Örgütü yararına sahnelemiştir. Atabek'in kamerayla tanışması Benim Annem Bir Melek adlı dizide Hasıla rolüyle olmuştur. 2009 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün ikinci filmi Güneşi Gördüm'de Hayriye adlı bir bakıcı rolünü üstlenmiştir. İkinci uzun metraj deneyimi olan senaryosunu Ata Demirer'in yazdığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı Eyyvah Eyvah adlı filmde Jale adında bir muhabiri oynamıştır. Daha sonrasında ikinci dizi çalışması olan ve yönetmenliğini Sadullah Şentürk'ün yaptığı Elde Var Hayat adlı dizide Gonca adlı karakteri oynamıştır.





Burcu Altın
   Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne Ve Görüntü Sanatları Oyunculuk Bölümü’nde öğrenimini tamamlayan Burcu Altın 2007′de Minnoş isimli bir TV filminin ardından 2008′de Star’da yayınlanan Hakanla Geziyorum isimli programı sundu. 2009 yılında Kırık Kalpler’in birinci bölümünde ve Arka Sokaklar’da konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010′da Rina isimli filmde baş rollerden birisi olan Gökçe rolünü canlandırdı. Lions Tiyatro ödüllerinde Kerem Yılmazer Genç Yetenek Ödülü aldı.





Burcu Biricik
    4 Mayıs 1989 yılında Antalya’da dünya’ya geldi. 
Eğitimini Ege Üniversitesi Arkeloji bölümünde okuyan Biricik,Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajer kadroda yer aldı.
İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi dizilerde rol alan Biricik 2012 yılında Show Tv ekranlarında Düşman Kardeşler dizisinde ” Derya ” rolünde oynamaktadır.




Mert Turak, (29 Mart 1980) Türk oyuncu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur.







Didem İnselel (d. 1976), Türk oyuncu, sunucu.
   Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri (2007) dizisinde Gönül Kara adlı karakteri canlandırmıştır. Dizide, insanlara yardım etmesi ama yanlış anlaşılması sonucunda sürekli okulunu değiştiren bir öğretmeni canlandırmaktadır. İzmir-Urla'da öğretmenlik yapmaya başladığı okulda, öğrencisi Efe (Dağhan Külegeç) ve Efe'nin abisi Metin (Ferit Aktuğ) Gönül'e aşık olur.
1999 yılında Melodi Programı'nda sunuculuk yapmıştır. Camdan Papuçlar (ATV), 29-30 (Show TV), Sahte Prenses (Show TV) dizilerinde, reklam filmlerinde ve kısa filmde oynamıştır.
Ayrıca Kanal D'de Fatih Portakal ile birlikte Ne yapmalı? adlı programı sunmaktadır. Bundan sonra tiyatro hayatına devam edeceğini bildirdi.




Atılgan Gümüş (3 Temmuz 1976, İstanbul), Türk oyuncu.

    1996 yılında İ.Ü.D.K. tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimine başlayan Atılgan Gümüş, yine aynı yıl Tiyatro Fora tarafından sahnelenen Melih Cevdet Anday'ın "Ölümsüzler" adlı eserinde oynayarak profesyonel oyunculuk ve sanat hayatına başlamış ve bir yıl sonra okulunun yarı zamanlı şan bölümü sınavına girip başarılı olup şan eğitimini tamamlamıştır. Her zaman bir oyuncunun, eskilerin deyimi ile "Atlet Komple" olması gerektiğine inanan Atılgan Gümüş bu doğrultuda dans eğitimine Kahraman Nasirov Dans Stüdyosunda tap, tango ve dünya dansları temel eğitimini tamamlamıştır. Konservatuar'a girdiği yıldan günümüze kadar her yıl bir tiyatro oyunu veya müzikal bir eserle sahnede olan Atılgan Gümüş, Afife Jale Tiyatro Ödüllerinde ilk olarak 2006 yılında aday 2008 yılında ise yılın en başarılı komedi ya da müzikal oyuncusu ödülünü, Tiyatro Kedi tarafından sahnelenen "Müzikaldeki Hayalet" isimli müzikaldeki rolü ile almıştır. Televizyon çalışmalarına da aynı hızda devam eden Atılgan Gümüş oyunculukta gelişimin sınırsızlığına inanan biri olarak çeşitli kabarelerin yanı sıra kendisi tarafından kurulan ve yönetilen dünya çapında dört örneği bulunan, Türkiye'de turizmi gerçekleşmiş tek müzikal şov olan Garsongs Şov'da performanslar gerçekleştirmektedir.





Meral Asiltürk (23 Nisan 1980, İstanbul)
   Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.


9 yorum:

Beni Böyle Sev ne zaman yayınlanacak?

TRT1 Ekranlarının yeni dizisi Beni Böyle Sev sabırsızlıkla beklenir. Dizinin oyuncu kadrosu ve ne zaman başlayacağı hakkında net bilgiler bulunmamakta. Herkes merak içinde bunları bekliyor.

Beni Böyle Sev ne zaman başlayacak?
Tarih hala belli değil. Merakla bekleniyor.

Beni Böyle Sev hakkında bütün bilgiler ve videolar bu sitede. Sizde en güncel bilgilere ulaşmak için bizi takip edin.

0 yorum:

Beni Böyle Sev Dizi Müziği - Orhan Gencebay


Beni Böyle Sev Dizi Müziği

1 yorum: